Garancia a megrendelőink felé!


Jókedv garancia

Programjainkon 100% a jókedv garancia, a munkatársak a dolgos, szürke hétköznapokból kiszakadva kollégáink vezetésével olyan feladatokat kapnak és olyan légkőrben, ahol elengedhetetlen a nevetés, ami oldja a feszültséget és a stresszt!


Hasznosság garancia

Minden hozzánk érkezett csapat úgy távozik a programról, hogy egyértelműen épült a csapat és a tagjai közelebb kerültek egymáshoz, és nagyon sok belső probléma megoldódott.

Profizmus garancia

17 éve foglalkozunk csapatépítő tréningek szervezésével, 8 éve az Aktív Team kötelékében. Programjaink megszervezésében mindig körültekintően járunk el a megrendelő szempontjait figyelembe véve akár 8 fős vezetői tréningről, akár egy gyerek születésnapi partiról vagy akár egy több ezer fős céges rendezvényről van szó.


Értékállóság garancia

Megrendelőink a programjaink után évek múltával is emlékeznek feladatainkra, játékainkra és szívesen idézik fel azokat és térnek vissza hozzánk.


Biztonság garancia

Kollégáink a tréningek és a rendezvények alatt kiemelt figyelmet fordítanak a résztvevők biztonságára és így lehetséges, hogy 17 év alatt nem történt baleset a rendezvényeinken.