SPECIÁLIS TRÉNINGEK

FILMFORGATÁS – KÉPREGÉNY KÉSZÍTÉS

A résztvevők a modern technikák felhasználásával egy általuk választott témában elkészítenek egy rövid dokumentum vagy játékfilmet. A film elkészítésének profi operatőrök és filmes szakemberek segítenek a csapatoknak. Az elkészült produk-ciót DVD-re rögzítjük, amelyet megkapnak a résztvevők.
A filmkészítés helyett megörökíthetik ötleteiket képregény vagy zenés klip formájában is. A képregény elkészítéséhez biztosítjuk az elkészítéséhez szükséges számítógépes programot, jelmezeket és kiegészítőket és a szakmai segítséget is.

 

TÁNCFORGATAG

A tánc az emberek közötti nonverbális kommunikáció eszköze, az egyik legjobb feszültség oldó módszer.
Programunkon a tánc segítségével fejlesztjük a munkahelyi közösséget, miközben valamennyi munkatárs megtalálja „helyét” a vidám programban.
Különböző zenei stílusokban – néptánc, rock and roll, country – készülnek a koreográfiák, profi táncoktatóink segítségével.

 

KARITATÍV CSAPATÉPÍTÉS – VÁLLALATI ÖNKÉNTESSÉG

Programunkban a csapatépítést ötvözzük a társadalmi felelősségvállalással.
A cég dolgozói közös csapatmunkával nyújtanak segítséget közintézményekben (óvodák, iskolák, gyermek- és nyugdíjas otthonokban) kórházakban és közigazgatási területen (parkokban, erdőkben, folyókon).
Ezek a programok – amellett, hogy remek közösség építő hatásuk van – kiemelkedően fontosak a cég image szempontjából is.

Digitális vadászat

Vitalturn

Láthatatlan találkozó

Ajánlatkérés