CÉGES RENDEZVÉNYEK

Partnertalálkozó

Valószínűleg, mint minden cégnek, Önnek is vannak partnerei, alvállalkozói, akik fontosak Önnek.Feltehetően szeretne velük jó kapcsolatot ápolni, melynek a számtalan lehetőség közül az egyik legkézenfekvőbb módja egy partnertalálkozó megszervezése. Ilyen eseménynél két nagyon fontos célkitűzés kerülhet előtérbe: az egyik, hogy cégének új termékeit, szolgáltatásait bemutassa régi és potenciális ügyfeleinek. A másik cél pedig nem más, mint kellemes, jóleső és hosszútávon is visszatérő jó emlékeket hagyni partnerében.

 

Karácsonyi vacsora

Napjainkban egyre népszerűbb, hogy a cégvezetők egy kellemes, hangulatos Karácsonyi vacsora keretében köszönik meg munkatársaiknak erőfeszítéseiket.
Mi segítünk abban, hogy a vacsorán túl egy jó hangulatú, a Karácsony jegyében összeállított szórakoztató programmal is meglephesse dolgozóit. Célunk itt is a csapat összekovácsolása, egymás jobb megismerése, a kreativitás kibontakoztatása.

 

Évbúcsúztató party

Amennyiben az év lezárására mégsem a Karácsonyi vacsorát választaná, szervezzen munkatársainak egy fergeteges Évbúcsúztató Partit. Munkatársaink segítenek felejthetetlenné tenni Önnek és kollégáinak az év utolsó napját!

Digitális vadászat

Vitalturn

Láthatatlan találkozó

Ajánlatkérés